fredag 11. september 2009

Probat ønsker å spre enda mer t-skjorteglede! Vil du være med?

Har du en t-skjorteidé i magen? Nå kan du få t-skjorta publisert!

Utdrag fra artikkel i bladet Snitt. Nå inviterer vi også DEG til å bidra!

”Vi får stadig henvendelser fra designere som ønsker å trykke opp noen t-skjorter med sitt eget design”, sier Tonje, ”for ikke å snakke om alle som har hatt ”akkurat samme idé” som oss, men som aldri har fått satt den ut i livet. Med disse 5 årene bak oss, synes vi det hadde vært morsomt å utlyse en konkurranse hvor alle som vil, kan sende oss forslag på t-skjortebabyen sin. Gøy for oss og gøy for de som får publisert t-skjortene sine”.

Her er en god mulighet for deg som er glad i t-skjorter å få vist frem deg selv og designet ditt! T-skjortene Probat velger ut, vil bli lansert som en ”Designernes egen kolleksjon”, hvor navnene på designerne selvfølgelig vil bli nevnt. Navnet ditt kan inkorporeres i designet om ønskelig. Probat kommer til å sende pressemeldinger når t-skjortene er på markedet, noe de har veldig god erfaring med.

Hvor mange design som blir valgt ut, kommer helt an på interessen og hvor mange design de slipper gjennom nåløyet, men håpet er 5-10 design. ”Designere står helt fritt til hva de ønsker å pryde t-skjorta med, men vi kan vel røpe at ”mugger” og ”god helg, sug og svelg” ikke kommer til å vinne, hehe” sier Marie. - Lag det du synes er kult, om det er bare en illustrasjon, eller bare en tekst. Eller begge deler :-)

Vinnerne vil, foruten heder og ære, få 15 t-skjorter til seg selv som de kan glede seg selv, venner og familie med! Probat har et håp om at vinnerne også har lyst til å bli kle seg i t-skjorten de har laget, og bli avbildet på nettsiden.

T-skjorteidéene og/eller spørsmål sendes til prat@probat.no.

Filene som sendes kan være scannet illustrasjon, en pdf, eller en illustrator fil.

FRIST: 1. NOVEMBER!

Lykke til!
3 kommentarer:

  1. Kan man melde på så mange bidrag man vil?

    SvarSlett
  2. Min mail kommer ikke igjennom. Full mailboks?

    SvarSlett
  3. Når får man se resultatene?

    SvarSlett